Show Info

Priser & Paket

Priser för bröllopsfotografering varierar beroende på hur lång tid ni önskar ha mig med och vilken veckodag samt vart det sker. Paketen jag erbjuder börjar på 5 000 SEK för ett bröllopsporträtt & sträcker sig upp till 30 000 SEK för en heldag. Dessa modifierar jag gärna efter era önskemål så gott det går i fråga om pris & omfattning. Att gifta sig vid Stockholms Stadshus är väldigt populärt och något även jag tycker om att föreviga, därför erbjuder jag ett mer förmånligt paket för just denna plats.

Samtliga bokningar inkluderar en konsultation & i de större paketen även en så kallad pre-shoot inför bröllopet. Gifter ni er en Måndag-Fredag under högsäsong får ni 20% rabatt på mina ordinarie priser. Mellan månaderna November till Februari erbjuder jag 20% rabatt på ordinarie priser oavsett veckodag. 

Jag reser med glädje i hela Sverige för bröllopsfoto utöver min bas (mer än gärna till Gotland, Dalarna & Skåne) samt utomlands (till exempel Oslo, Paris, New York & San Francisco förut) för ett väldigt förmånligt pris. Att resa är ett av mina största intressen så tvivla inte att maila med förslag på upplägg! Jag finns tillgänglig centralt & flexibelt i Stockholms innerstad & när jag lärt känna er lite mer via mail ses vi oftast för en fika och går igenom bröllopsdagen tillsammans.

Maila mig på louise@wilmafoto.se för att prata vidare. Glöm inte berätta mer om er som par dock, samt när och vart ni gifter er!