Priser & Paket

Priser för bröllopsfotografering varierar beroende på hur lång tid ni önskar ha mig med och vilken veckodag samt vart det sker. Paketen jag erbjuder börjar på 6 000 SEK inkl. moms & sträcker sig upp till 30 000 SEK inkl. moms. Dessa modifierar jag gärna efter era önskemål så gott det går i fråga om pris & omfattning.

Samtliga bokningar inkluderar en konsultation & i de större paketen även en så kallad pre-shoot inför bröllopet. Gifter ni er en Måndag-Torsdag under högsäsong får ni 20% rabatt på mina ordinarie priser & samtliga veckodagar mellan månaderna November till Februari erbjuder jag 30% vinterrabatt på ordinarie priser.

Jag reser med glädje i hela Sverige för bröllopsfoto (mer än gärna till Gotland, Dalarna & Skåne) samt utomlands (ofta till Oslo, Paris, New York & San Francisco) för ett väldigt förmånligt pris. Att resa är ett av mina största intressen så tvivla inte att maila med förslag på upplägg! Jag finns tillgänglig centralt & flexibelt i Stockholms innerstad & när jag lärt känna er lite mer via mail ses vi alltid för en fika för att gå igenom bröllopsdagen tillsammans.

Maila mig på louise@wilmafoto.se för att få mer info om mina priser & paket. Glöm inte berätta om er som par samt när och var ni gifter er!