Show Info

Referenser

Bröllop vid Tyresö Slott

Susanne & Jonas gifte sig i Tyresö kyrka

r vi skulle gifta oss hittade vi Louise som bröllopsfotograf via nätet och tyckte väldigt bra om henne från första träffen! Vi kände oss trygga med att hon skulle göra ett bra jobb och uppskattade mycket att vi fick möjlighet till en provfotografering på plats där den riktiga fotograferingen sedan skulle ske. På det viset fick vi fick lite koll på vilka platser som skulle fungera på bröllopsdagen. Det regnade på morgonen under bröllopets förberedelser vilket gjorde främst den blivande bruden nervös inför fotograferingen som var utomhus. Louise var dock väldigt lugn och beslutsam kring att fotograferingen skulle gå bra ändå, vilket vi är väldigt tacksamma över då de blev otroligt väldigt med de stora gråa molnen ändå!

Hon var väldigt hjälpsam på plats på bröllopsdagen. Både under fotograferingen och mellan porträttbilderna, bilderna i kyrkan och på festen. Hjälpte till att bära skor, parasoll, hålla upp bildörrar m.m. Hon fick efter vigseln även beröm från prästen över att hon inte stört vigseln överhuvudtaget, vilket är ovanligt när det finns en fotograf under vigseln. En bröllopsdag är ganska stressande som den är för ett brudpar, men Louise fungerade som både fotograf och en lugn stabil vän i sammanhanget. Vi är väldigt nöjda med bilderna som är både klassiska och kreativt drömska på samma gång. Porträttbilderna kombinerades med detaljbilder och hon har lyckats fånga små händelser som vi inte tänkte på under bröllopsdagen som var väldigt roliga minnen att ha kvar efteråt.

Susanne & Jonas

Bröllop på Lilla Essingen

Lotta & Fredrik på Lilla Essingen

Louise var väldigt professionell när hon fotograferade vårt bröllop, men samtidigt personlig och engagerad. Hon var flexibel med upplägget under dagen och gav bra instruktioner till porträttfotona. Hon tog bilder under vigsel och fest och ”smälte in” i bakgrunden. Vi var supernöjda med bilderna och kan absolut rekommendera henne som bröllopsfotograf!

Lotta & Fredrik


Bröllop på Södermalm

bröllopsfotograf myntkrogen skeppsholmen
Betty och Jonathan

Vi valde Wilmafoto som bröllopsfotograf i Stockholm till vår sons bröllop då vi ville ha en personlig fotograf! Louise ser detaljer och lyfter fram de saker man kanske inte själv tänker på, det på ett sätt som gör bilderna levande! Louise hittar miljöer som gör varje foto unikt och hon fattade exakt vilken vibe vårt brudpar hade och bilderna är magiska!

Dessutom är hon en underbar person, som fanns till på fler sätt än ”bara” som fotograf. Med ett stort leende hjälpte hon till med både det ena och andra och var en underbar person att ha under hela dagen! Vi kommer använda Louise till alla våra stora händelser i familjen, jag kan verkligen rekommendera henne! Fotona kom supersnabbt och vi kollar på dom hela tiden, för att återuppleva den magiska dagen om och om igen!

Tack Louise ❤️
Desiree, mamma till Jonathan & numera svärmor till Betty

Bröllop i Saltsjöbaden

Josefin & Johan gifte sig på bryggan till Villa Soludden

Louise var helt fantastisk. Från första mötet till leverans av bilder (och även efteråt) fanns hon där för oss. Hon fick oss att känna oss mycket bekväma framför kameran. Hon var rak, professionell och punktlig. Bilderna blev jättefina och vi är otroligt nöjda. Skulle varmt rekommendera Louise som bröllopsfotograf Stockholm till alla som vill ha fina bilder från sin stora dag!

Josefin & Johan

© Wilmafoto 2009 - 2024, Bröllopsfotograf Stockholm med ljusa foton ur ett modernt livsstilsperspektiv och mer över 10 års erfarenhet från över 250 bröllopspar.