Show Info

Krägga Herrgård

Krägga Herrgård, Stockholm/Bro Krägga Herrgård är en magisk plats utanför Bålsta norr om Stockholm. Detta bröllopspar hade ett intimt och härligt bröllop tillsammans med sina 50 närmaste i lilla mysiga Övergrans Kyrka för att sedan bege sig för fest och middag ute på Krägga. Det regnade till och från men de stunder vi behövde de […]

Details

Bröllopsfotograf Bro/Bålsta & Enköping

Krägga Herrgård

Krägga Herrgård, Stockholm/Bro

Krägga Herrgård är en magisk plats utanför Bålsta norr om Stockholm. Detta bröllopspar hade ett intimt och härligt bröllop tillsammans med sina 50 närmaste i lilla mysiga Övergrans Kyrka för att sedan bege sig för fest och middag ute på Krägga.

Det regnade till och från men de stunder vi behövde de där fina fotona sken solen som aldrig förut och det enda vi kände var små droppar från de magnifika träden i allén. Stina lyser verkligen som solen själv och pioner i brudbuketten, hur ljuvligt är inte det!?

stina-markus-3kräggaherrgård1stina-markus-5

Vill du också boka mig som bröllopsfotograf?
Skriv till louise@wilmafoto.se


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /data/9/1/91d2d89b-061a-419a-bc8f-609ebc72ac9b/wilmafoto.se/public_html/wp-content/themes/sugarland/inc/content-portfolio-nav.php on line 11

© Wilmafoto 2009 - 2024, Bröllopsfotograf Stockholm med ljusa foton ur ett modernt livsstilsperspektiv och mer över 10 års erfarenhet från över 250 bröllopspar.