Bröllopsfotograf

Som bröllopsfotograf är det otroligt viktigt att vara lyhörd och flexibel. Bröllopsdagen inträffar oftast bara en gång i livet.. Och visst är det just den fantastiska upplevelsen som jag fullkomligt älskar med mitt jobb! Men att få ha ett sådant yrke är verkligen inte bara ett jobb – det är en hel livsstil! Med allt från ljuvliga känslor och människor till ofattbara resor! Varje par bär på en historia som är unik.

När jag blir anlitad av mina brudpar gör jag allt för att få lära känna dem. Varje par bär på en unik känsla och ett uttryck av kärlek! Och jag som bröllopsfotograf måste kunna fånga på ett vackert sätt. Därför är det för mig viktigt att vår personkemi stämmer överens, att vi kan skratta tillsammans & att ni känner er avslappnade framför kameran! Jag får ofta höra att jag är en professionell bröllopsfotograf och lättsam att arbeta tillsammans med. Att det oftast känns som om jag är en god vän som alltid är nära till skratt & en hjälpande hand. 

Det går inte sticka under stolen med att jag är en otroligt glad och väldigt driven tjej med fötterna på jorden. Uppväxt på Västkusten med havet runt knuten – och jag älskar att resa & lära känna nya människor! Wilmafoto startade jag 2008 i brist på extrajobb under finanskrisen. Precis innan det hade jag spenderat ett år i San Francisco på universitetet. Där fann jag också den största inspirationen till mitt företag. Efter 10 år på heltid med min passion går ofta fritiden ihop med jobb. Så fort jag får möjlighet älskar jag dock att träna, vara ute i naturen, åka skidor, resa, sjunga & njuta av fina middagar. Jag läser gärna, umgås med vänner & familj samt min älskade lilla pudel Leica. Numera studerar jag dock till sjuksköterska, men tar fortfarande bokningar så fort jag får möjlighet.

Ser verkligen fram emot att få höra mer om er!

Lots of love,
Louise