Show Info

Om mig

Som bröllopsfotograf är det otroligt viktigt att vara lyhörd och flexibel. Bröllopsdagen inträffar oftast bara en gång i livet.. och visst är det just den fantastiska upplevelsen som jag fullkomligt älskar! Men det är inte bara ett yrke – det är en hel livsstil! Med allt från ljuvliga känslor och människor till ofattbara resor – varje par bär på en historia som är unik, och jag ser fram emot att få lära känna just Er sådan!

När jag blir anlitad av mina brudpar gör jag allt för att få lära känna och skapa en bra relation. Varje par bär på en unik känsla och ett uttryck av kärlek. Jag som bröllopsfotograf måste kunna fånga allt detta på ett vackert sätt. Därför är det för mig viktigt att vår personkemi stämmer överens, att vi kan skratta tillsammans & att ni känner er avslappnade framför kameran! Jag får ofta höra att jag är en professionell bröllopsfotograf och lättsam att arbeta tillsammans med. Att det oftast känns som om jag är en god vän som alltid är nära till skratt & en hjälpande hand. 

Det går inte sticka under stolen med att jag är en otroligt glad och väldigt driven tjej med fötterna på jorden. Uppväxt på Västkusten med havet runt knuten – och jag älskar att resa & lära känna nya människor! Wilmafoto startade jag 2008 i brist på extrajobb under finanskrisen. Precis innan det hade jag spenderat ett år i San Francisco på universitetet, där jag fann den största inspirationen.

Så fort jag får möjlighet älskar jag att träna, vara ute i naturen, åka skidor, resa, sjunga & njuta av god mat med vänner. Jag bor numer i en liten skärgårdsby på Östkusten med min dotter och våra älskade djur. De senaste 15 åren har Wilmafoto varit en stor del av mitt liv, men min huvudsakliga syssla numer är beteendevetare och föräldracoach, vilket du kan läsa mer om under länken.

Ser verkligen fram emot att höra mer om er,
Louise

© Wilmafoto 2009 - 2024, Bröllopsfotograf Stockholm med ljusa foton ur ett modernt livsstilsperspektiv och mer över 10 års erfarenhet från över 250 bröllopspar.