Show Info

Priser & Paket

Priser för att anlita Wilmafoto som er bröllopsfotograf i Stockholm varierar beroende på hur lång tid ni önskar ha mig med och vilken veckodag samt vart det sker. Paketen jag erbjuder börjar på 6 500 SEK för ett bröllopsporträtt en lördag & sträcker sig upp till 30 000 SEK för en heldag. Dessa modifierar jag gärna efter era önskemål så gott det går i fråga om pris & omfattning. Att ha sitt bröllop i Stockholms Stadshus är väldigt populärt och något även jag tycker om att föreviga, därför erbjuder jag ett mer förmånligt paket för just denna plats.

Samtliga bokningar inkluderar en konsultation & i de större paketen även en så kallad pre-shoot inför bröllopet. Gifter ni er en Måndag-Fredag under högsäsong får ni 15% rabatt på mina ordinarie priser. Mellan månaderna November till Februari erbjuder jag 25% rabatt på ordinarie priser oavsett veckodag. 

Jag reser med glädje i hela Sverige för bröllopsfotografering utöver min bas (mer än gärna till Gotland, Dalarna & Skåne) samt utomlands (till exempel Oslo, Paris, New York & San Francisco förut) för ett väldigt förmånligt pris. Att resa är ett av mina största intressen så tvivla inte att maila med förslag på upplägg! Jag finns tillgänglig centralt & flexibelt i Stockholms innerstad & när jag lärt känna er lite mer via mail ses vi oftast för en fika och går igenom bröllopsdagen tillsammans.

Maila mig på louise@wilmafoto.se för att prata vidare. Glöm inte berätta mer om er som par dock, samt när och vart ni gifter er!

© Wilmafoto 2009 - 2024, Bröllopsfotograf Stockholm med ljusa foton ur ett modernt livsstilsperspektiv och mer över 10 års erfarenhet från över 250 bröllopspar.